2012. május 6., vasárnap
kreaktiviti: Almás -rebarbarás lepény
Szezonja van a rebarbarának. Az én kertem is tele, szebbnél szebb levelekkel. Akkorák, mint egy jól megtermett lapulevél. A ma bizonyára jól fog esni az ebéd után.
A recept tökéletes, és alább megtaláljátok
kreaktiviti: Almás -rebarbarás lepény
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kevi sodrott perec
Hetek óta vágyok egy kis hazai ízre. Most szerintem túl sokat gondolok az otthoniakra. Ettől is lehet, hogy nehezemre esik nem gondolni a...
-
Nagyon motiváltnak érzem magam, hogy elfeledjen a bolti élesztőt és társait, hogy kovásszal tudjam elkészíteni a kelt tésztákat. Az élesztő ...
-
A füge egy olyan gyümölcs, ami valójában most kezdi élni a népszerűségét. Egyre több kertben helyet kap, és bár adogat a gyümölc...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése