Hozzávalók
1 kg tonhalfilé (esetleg tőkehalfilé)
só és bors, ízlés szerint
3 gerezd fokhagyma, apróra vágva
1 szál friss kapor, apróra vágva
5 szelet citrom
5 szál friss kapor
2 zöldhagyma, apróra vágva
Elkészítés:
Melegítsük elő a
sütőt (230 ° C).
Kenjünk meg olajjal két nagydarab alumínium fóliát. Tegyük
a filéket a fóliára. Megszórjuk sóval, borssal, fokhagymával és az apróra
vágott kaporral. Tegyük a citromkarikát, és a kaprot a szeletek tetejére. Megszórjuk
apróra vágott zöldhagymával. Fedjük be a második darab fóliával és csípjük
össze a fóliát, szorosan zárjuk le. Helyezzük egy tepsibe, vagy egy nagy
sütőedénybe. Süssük előmelegített sütőben 20-25 percig. Friss
kaporszállal díszítjük, főtt krumplival tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése