Megint tészta
Persze, hogy megint tészta.
Bele vagyok szerelmesedve a tésztagyártásba.
Kísérletezek, akarom tudni melyik a legjobb összetételű keverékem a gyártáshoz.
Igen a gyártáshoz, mert szeretnék másnak is ebből a finomságból készíteni.
persze meglátom lesz-e igény rá.
Garantáltan friss tojással készül
A kis robotgépem most is nagy szolgálatot tett. Pillanatok alatt gyúrta össze a tésztát
30 perc pihi
A gép nem csak nyújtásra, hanem gyúrásra is kiváló
Előre felvágom a tésztát
A gyártás folyamata, az összetétel, és a
kalkuláció időszakában vagyok. Az eredményt szeretném csak megmutatni.
Remélem
másnak is tetszik, amit lát.
Esetleg lehet érdeklődni, lehet kóstolót kérni.
Megjegyzések
Örülök, hogy tetszik neked is.
Köszönöm az érdeklődést. Folyamatosan tanulok, de az egyik legjobb amikor vegyes lisztből készítem a tésztát. Fele rétesliszt, másik fele sima liszt. Kilónként 8 normál méretű tojás, 1/2 dl olaj. Itt megjegyezném, nekem az olíva vált be, sűrűbb mint a napraforgó olaj, és egy bizonyos fokig segít, hogy a tészta ne ázzon szét.