Köszönöm, hogy eljöttél hozzám, érezd jól magad! Nézelődj, keresgélj kedvedre!
A főzés alkotás, ha alkotsz, szükséged van visszajelzésre. Ha tetszik amit látsz, vagy kipróbálod valamelyik étel elkészítését, esetleg van olyan amit fontosnak tartasz, oszd meg velem és a kedves idelátogató vendégekkel.

2014. január 24., péntek

Banános ránctalanító maszk
Fogyózok. Most keményen, mert egészségügyi problémáim léptek fel. Persze egyébként is van egy csomó felesleges kilóm amitől mielőbb meg kell szabadulni. A zsírégető diétán egyik legszebb napja a banános nap, és ekkor jutott eszembe, hogy mi mindenre jó a banán, és maga a banánhéj is. 

Korábban másik blogom oldalán már közzétettem, most szeretném feleleveníteni, hiszen ez most, a téli hónapokban még aktuálisabb, hiszen jó sok vitamint is tartalmaz


                              foto: naturesnatureblog.comA banánhéjban óriási lehetőség rejlik. Amellett, hogy fontos tápanyagok vannak benne a rózsák számára, hatások aknés, pattanásos bőrre. Egyszerűen kenjük be a pattanásokat a héj belső részével addig, amíg a banánhéj barnás színű nem lesz, azután hagyjuk hogy rászáradjon a bőrre. Akár egész éjszaka rajta lehet. Majd mossuk le, és töröljük szárazra. 
Naponta 3-szor kenjük, és 4 nap alatt a bőrünket mintha kicserélték volna.

A cikket ide kattintva tovább olvashatod 


Nincsenek megjegyzések: