2009. augusztus 23., vasárnap

Pepsi vagy Coca?

Örök vita. Pepsi, vagy Coca?
Nekem teljesen mindegy nem iszom őket.
Egyszerűen nem szeretem.Olyan mint a Fagifor.

Már gyerekkoromban sem szerettem.

A bátyám imádta, hogy nekem mindig felírta az orvos, mert Ő nagyon szerette. Felajánlotta anyukámnak, hogy Ő fogja nekem odaadni a kanalas gyógyszert. Szólt, jó hangosan,nyissam nagyra a számat, kapjam be ezt a finom gyógyszert, közben Ő nyitotta nagyra a száját, és hamm, bekapta.

Szóval, kinek melyik ízlik jobban?
Eternal debate. Pepsi,or Coca?
For me totally all the same I do not drink them.
I do not like it simply.like that than Fagifor.


I did not love it in my childhood already. My elder brother adored that the doctor prescribed me it because he loved it very much always. He offered my mommy to give the liquid medicine to me. Sounded, good aloud,let me open my mouth on big one, let me bolt this delicate medicine down, he opened his mouth on big one meanwhile, and hamm, bolted it down.

So, who likes the taste of which one better?

Persze, ez az egész nem fontos. Viszek mindegyikből, mert az egyik gyerekem a Pepsire, míg a másik a Coca Colára esküszik. Én pedig mind a kettőt nagyon szeretem. Mármint a gyerekeimet.


Sure, this whole one never mind. I lead from all because Pepsire, is one of my child while the other one swears on Coca-Cola. I love all two very much though. That is my children.


Nincsenek megjegyzések:

Szülinapi számtorta mascarpone és tejszínhab krémmel

Az egyik ismerős megkért, hogy az édesanyja születésnapjára készítsek egy tortát, de lehetőség szerint számtortát. Azután közölte, hogy ne...