2010. augusztus 31., kedd

Tejszínes-sonkás spagetti

Tejszínes sonkás spagetti.


Ez is nagyon egyszerű és finom fogás, mint általában a tésztaételek szoktak lenni.
Hozzávalók:

40 dkg spagetti sós vízben kifőzve, lecsurgatva
20 dkg sonka csíkokra vágva
2 evőkanál olíva olajon megpirítva
só,
bors,
petrezselyemzöld
,
a fűszerezése, majd az egészet felöntjük
2 dl tejszín és
2 dl víz keverékével
Jól összeforraljuk, és a kifőtt spagettit beletéve még alaposan összemelegítjük.
Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk








Nincsenek megjegyzések:

Sült paprikakrém (mártogató)

Sült paprikakrém egy kis változatosságot vihet az ízek világába. Két féle képpen készítem. Egy hagyományos (paprika+hagyma+fokhagyma...