Most is 20 dkg omlós kekszet aprítóban finommá daráltam, és hozzáadtam 8 dkg olvasztott vajat, és egy
Közben felvertem fél liter tejszínt kemény habbá
4 dl sűrű joghurtot felmelegítettem 3 evőkanál cukorral 2 kis csomag zselatinnal, 1 vaníliás cukorral, 1
A tejszínhabot elkevertem a joghurttal, és a már kihűlt keksz alapra tettem.
Ment vissza a hűtőbe, jó 3-4 órára.
Ekkor 2
Cukorral és némi vízzel feltettem főni. Amikor szinte elolvadt a filék rostanyaga, már-már láthatatlanná vált, leszűrtem. 1 vaníliás pudingport elkevertem vele, készre főztem, és a joghurthabos krém tetejére tettem.
Lehet, hogy kicsit várni kellett volna,
Most visszatettem a hűtőbe pár órára,
Holnap kóstolás






Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése