Most is 20 dkg omlós kekszet aprítóban finommá daráltam, és hozzáadtam 8 dkg olvasztott vajat, és egy

Közben felvertem fél liter tejszínt kemény habbá

4 dl sűrű joghurtot felmelegítettem 3 evőkanál cukorral 2 kis csomag zselatinnal, 1 vaníliás cukorral, 1

A tejszínhabot elkevertem a joghurttal, és a már kihűlt keksz alapra tettem.
Ment vissza a hűtőbe, jó 3-4 órára.
Ekkor 2

Cukorral és némi vízzel feltettem főni. Amikor szinte elolvadt a filék rostanyaga, már-már láthatatlanná vált, leszűrtem. 1 vaníliás pudingport elkevertem vele, készre főztem, és a joghurthabos krém tetejére tettem.

Lehet, hogy kicsit várni kellett volna,

Most visszatettem a hűtőbe pár órára,

Holnap kóstolás

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése