2017. július 31., hétfő

Knorr promóció Bolognai spagetti alap








Nagyon ritkán használok zacskós alapokat. Most viszont nagyon kíváncsivá tettek a Knorr 100 %-os alapjai. Mivel Trnd tagja vagyok, lehetőséget kaptam rá, hogy kipróbáljam őket. 
A legelső a Bolognai alap volt, hiszen a gyerekek imádják a spagetti, és bevallom őszintén, én is nagyon kedvelem. 




Két csirkecombot kicsontoztam, majd ledaráltam. Ezt megfuttattam két evőkanálnyi zsírban, mert én olajat nem használok. Amikor elfőtte a levét, és világos barnára sült, felöntöttem 2,5 dl vízzel, beleszórtam a zacskó tartalmát, összekevertem, és lefedtem. Szép lassan el kezdtem főzni. Furcsa volt számomra, hogy nem sűrűsödött be a leve, hanem szép lassan, ahogy párolgott, lett elfogadhatóan sűrűbb. talán egy kicsit paradicsomosabban, oregánósabban ízletesebb lenne, de így is kiváló osztályzatot kapott a gyerekektől. 
A következő a chilis bab lesz.







Nincsenek megjegyzések:

A tojás

A tojás nem is olyan drága, ha azt vesszük, hogy micsoda kincs rejtőzik a héj alatt. Sőt a héj is maga a kincsesbánya. A tojás mint ember...