2010. február 7., vasárnap

Valentin nap

Bármerre nézelődünk, mindenki a "Valentin nap" készülődésével van elfoglalva. Mindenhol szívek, sok, és egyik szebb, mint a másik.

Nálunk nem olyan rég még csak annyit tudtunk, hogy a verebek ilyenkor párosodnak. (Olvastam, a népi jeles napok között) Fura, nem is Valentinnek, hanem Bálintnak hívták ezt a napot. Vagyis nálunk most is Bálint napja van, azaz lesz február 14-én.

Bevallom szeretnék valamilyen szíves kedvességet készíteni a páromnak. Azt hiszem egy kis piskóta, szív alakúra kiszúrva, egy kevés cukormáz, néhány cukorgyöngy, és kész is lesz.

Persze egy hét még van addig, és
mivel úgyis a neten lógok, mert kint esik a hó, és hideg van, no és persze vasárnap délután, és ilyenkor már a fű sem nő, holnap pedig meló, egy kicsit felvidítom magam, egy édes kis háttérrel, egy "Valentin napi" háttérrel. Azt hittem bonyolult lesz új hátteret feltenni, viszont roppant könnyű. Ha valakit érdekel, szívesen segítek.

Addig is lehet nézelődni,
mert csodaszép hátterek vannak itt.







Nincsenek megjegyzések:

Kevi sodrott perec

  Hetek óta vágyok egy kis hazai ízre. Most szerintem túl sokat gondolok az otthoniakra.  Ettől is lehet, hogy nehezemre esik nem gondolni a...