2009. november 5., csütörtök

Jó kis maffin








Tehát a recept: nedves hozzávalók:
12 dkg olvasztott vaj, vagy margarin

2 egész tojás

1 dl tej


száraz hozzávalók:

25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor

30 dkg liszt

1 evőkanál kakaó

1 csomag sütőpor
l0 dkg csokoládé, igazi legalább 70%-os kakaótartalommal apróra összevágva

Külön-külön összekavarjuk a hozzávalókat, azután a száraz anyagokhoz hozzáadjuk a nedves anyagokat, cca. galuskatészta sűrű legyen, papírkapszlikkal kibélelt maffin formába tesszük, és 200 C fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

Isteni!!!

12 db maffin lesz belőle.












Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Kevi sodrott perec

  Hetek óta vágyok egy kis hazai ízre. Most szerintem túl sokat gondolok az otthoniakra.  Ettől is lehet, hogy nehezemre esik nem gondolni a...