2011. július 7., csütörtök

Tejszínes-gombás csirkemell

50 dkg csirkemellet csíkokra vágunk, és fehéredésig sütjük kb 1,5 dl olajban. Kiszedjük meleg helyre félretesszük.




Egy fej vöröshagymát szálasra szeletelünk, megpároljuk. Közben felvágunk 40 dkg gombát, egy paradicsomot, és egy paprikát, a hagyma mellé tesszük, és tovább pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, két szál kakukkfűvel ízesítjük.


Amikor minden puha, hozzáadjuk a csirkemellet, és összeforraljuk. Felöntjük 2 dl tejszínnel, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, egyet rottyantunk rajta, és tésztával vagy rizzsel tálaljuk.











Nincsenek megjegyzések:

Sült paprikakrém (mártogató)

Sült paprikakrém egy kis változatosságot vihet az ízek világába. Két féle képpen készítem. Egy hagyományos (paprika+hagyma+fokhagyma...