2012. augusztus 23., csütörtök

Mandulás ropogós csirke



Ez a recept a bizonyítéka annak, hogy az összetevők sokasága nem feltétele egy ínycsiklandozó ételnek. 
Az egyszerű dolgok is lehetnek jók és egészségesek.
Ez az étel a diéta részeként ebédre vagy vacsorára tökéletes. Salátával, párolt zöldségekkel igazi ízorgia.

Hozzávalók
1 bőr nélküli csirkemell
1 evőkanál kukoricakeményítő
1 tojás fehérje
2 evőkanál apróra vágott mandula

Elkészítés
Megszórjuk mindkét oldalán a csirkemellet kukoricakeményítővel. Megforgatjuk a enyhén felvert tojásfehérjébe, majd a mandulába.
Egy teflon serpenyőben  kevés olajat melegítünk, és a csirkemelleket oldalanként öt perc alatt megsütjük


























Nincsenek megjegyzések:

Kovászos fehér kenyér

Hetek óta készítem a kovászomat. Lievito Madre névre hallgató édes kovászt, ami nem tartalmazza azt a savanyú ízt, ami miatt sokan n...