Valami új mindig kell. Új vagy sem, fokhagymásan még nem készítettem pitát, pedig szeretem magam készíteni ugyanúgy mint a tortillát, hiszen rövid idő alatt lényegesen finomabb kenyérfélét varázsolhatunk az asztalra. Elvégre hasonló az alapanyag, mint a kenyereknél, viszont mégis más. És ízre is más. Erről gondoskodik a fokhagyma. Eredetileg a fokhagymát szét kellene zúzni, és vízben áztatni egy éjszakán át, hogy alaposan át vegye az íz és illatanyagokat a folyadék, de tegnap én még nem tudtam mi lesz ma, így kicsit csaltam, de nem bánom, hiszen pont annyira lett fokhagymás a pita, amennyire kell. A töltelék az egyik legegyszerűbb, csirkemell, kétbögrényi fagyasztott vegyes zöldség, és finom feta sajt. Nem is szaporítom a szót, álljon itt a recept feketén-fehéren. Először feltesszük a csirkemellet és a zöldségeket főni, sós vízben, majd a pita kenyeret készítjük el, hogy amíg megkel, addig lesz időnk a töltelék elkészítésére. A töltelék hozzávalói: 1 cs...