Oldalak
▼
2014. március 13., csütörtök
Mindent bele- avagy a frittata
Gyors kaja ebédre, maradékok felhasználásával..
Bekapcsoltam a sütőt, előmelegítettem 200 fokra.
Aközben 12 tojást felütöttem, összehabartam 1 nagy pohár tejföllel, sóztam, borsoztam, adtam hozzá kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot.
Közben 15 dkg húsos szalonna zsírját kiolvasztottam, kiszedtem a sült szalonnát, kolbászkarikát sütöttem a visszamaradt zsírban, majd a kolbászt is kiszedtem, és három közepes lila hagymát egy nagy piros kápia paprikát kockára vágtam és megpároltam a szalonnás kolbászos zsírban, majd mindent egy jénaiba tettem, és a habart tojás a tetejére öntöttem.
Belemorzsoltam 15 dkg feta sajtot, a tetejére karikáztam két paradicsomot és a sütőben 35 perc alatt megsütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése