tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post9012922605499284903..comments2024-03-28T23:11:15.476+01:00Comments on Egy kanál cukor: A már-már tökéletes zselés cukor Zsókahttp://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-39436197088426791832023-11-29T18:51:43.903+01:002023-11-29T18:51:43.903+01:00Azóta én is sokféle receptet kipróbáltam. És valób...Azóta én is sokféle receptet kipróbáltam. És valóban az egyik legjobb a 100 %-os gyümölcslével készült. De ez viszont olyan ízű, mint gyermekkoromban a zseléscukor ,azért ez a kedvencZsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-60022096603614355622023-11-29T18:09:33.721+01:002023-11-29T18:09:33.721+01:00Köszönöm szépen a receptet .Nagyon szépek én zsela...Köszönöm szépen a receptet .Nagyon szépek én zselatinnal és gyülmölcslével szoktam készíteni 100% gyümölcslé és. Zselatin Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-61348769820330977862018-02-10T19:50:55.851+01:002018-02-10T19:50:55.851+01:00Kedves Shophi!
Én szívesen ajánlom a keményítővel...Kedves Shophi!<br /><br />Én szívesen ajánlom a keményítővel kevert porcukrot. De szerintem a kristálycukor a legjobb. A fontos, hogy amikor vágod fel, már forgasd, és hézagosan rakd egymás mellé, és sűrűn fordítgasd. Nekem még mindig bevált.Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-86500129882662427462018-02-09T15:12:50.905+01:002018-02-09T15:12:50.905+01:00Kedves Zsóka!
Elkészítettem ,hűtőben volt 24 ora...Kedves Zsóka! <br /><br />Elkészítettem ,hűtőben volt 24 orat és megforgattam kristálycukorban de sajnos az valamiért megoldvadt raja és nem érezm,hogy kristályosodás bekövetkezett volna (huvos kamraban volt 2,5 napon keresztül rácson). Mi a teendő ez esetben? Megkóstoltam és ízre nem éreztem semmi,hogy rossz lett volna. Van esetleg más módszer is a tartósításra? Ha nagyobb mennyiségű kristálycukorba ültetem fémdobozba az előidézheti a kristályosodást? Köszönöm a választ előre is! Sophie Greenfieldhttps://www.blogger.com/profile/03738959345951138700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-77501461661116017502016-10-23T11:51:30.699+02:002016-10-23T11:51:30.699+02:00Érdemes kipróbálni, de nem javaslom a bonbon műany...Érdemes kipróbálni, de nem javaslom a bonbon műanyagját. Viszont a szilikonos bonbonformákban tökéletes lesz. Egyébként vékonyan öntve rengeteg lesz, és kis kiszúrókkal különböző formákra szaggatható. Egy dolgot nem kell elfelejteni, egy két napig dermeszteni, azután felvágni és rögtön kristálycukorba forgatni. Nem árt egy kis keményítő sem neki, majd ismét szárítani és forgatni közben. Tehát van vele macera bőven, de megéri. Az eltarthatóságot nem tudom, mivel még soha nem volt olyan sokáig belőle, hogy megromlott volna. Sok sikert!Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-9570650548060508742016-10-23T10:55:56.520+02:002016-10-23T10:55:56.520+02:00Helló! Nagyon ügyes dolog ez :) ki fogom próbálni,...Helló! Nagyon ügyes dolog ez :) ki fogom próbálni, mert már rég tervezek én is hasonlót karácsonyra csak még nem szántam eddig el magam. Az lenne a kérdésem, hogy körülbelül meddig tárolható el? Csak hogy karácsony előtt mennyi idővel érdemes elkészíteni, ha ajándéknak szeretnék készíteni nem kis mennyiségben a családnak. Illetve szerinted lehet-e erre használni a bonbonos dobozokban lévő műanyag tálcát amiben a bonbonok szoktak lenni? Válaszodat előre is köszönöm. Illetve ebből az adagból kb. mekkora mennyiség lesz súlyilag?<br /><br />Válaszod előre is köszönöm! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15846092322587680526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-21287777265414958922015-06-29T10:17:36.895+02:002015-06-29T10:17:36.895+02:00Igen azt jelenti, egy és fél, vagy másként másfél ...Igen azt jelenti, egy és fél, vagy másként másfél :)Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-14376306421082689802015-06-28T22:26:01.670+02:002015-06-28T22:26:01.670+02:00Mit jelent az hogy 1 1/2? Egy és fél? Másfél? Mit jelent az hogy 1 1/2? Egy és fél? Másfél? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-44303987209614597782013-12-04T10:10:11.273+01:002013-12-04T10:10:11.273+01:00Ügyes vagy nagyon:-))))Ügyes vagy nagyon:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-10308278827745278842013-11-29T12:47:56.263+01:002013-11-29T12:47:56.263+01:00Köszönöm a dicséretet. Igen az alsa-nak és az Oetk...Köszönöm a dicséretet. Igen az alsa-nak és az Oetker-nek is van gyümölcskocsonyapora. Jégkocka készítő szilikonba töltöm, meg sütikiszúróval vágom ki a maradékot még összeolvasztom és azt meg felvágom késsel rombusz, vagy szögletes alakúra.Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-36494737617091893502013-11-29T09:42:23.679+01:002013-11-29T09:42:23.679+01:00Nahát, hogy te milyen ügyes vagy, és mire rá nem v...Nahát, hogy te milyen ügyes vagy, és mire rá nem veszed magad, irtó jól néznek ki ezek a zselécukrok, ilyen színes gyümölcsös kocsonyaport lehet kapni? és hol? én azt sem tudtam, hogy van ilyen, soha sehol nem láttam:-)))<br />A formák meg bonbon formák amibe töltöd?<br />Szoktam nézegetni a receptjeidet, mert majdnem mindig, számomra legalábbis, nagyon érdekes és különleges dolgokat készítesz:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com