tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post5829376556577960013..comments2023-11-29T18:51:43.903+01:00Comments on Egy kanál cukor: Almaecet házilagZsókahttp://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-73251364966430724242017-08-10T16:03:56.259+02:002017-08-10T16:03:56.259+02:00Kedves Emese!
A képeken valóban szeletelve van az ...Kedves Emese!<br />A képeken valóban szeletelve van az alma, a felismerhetőség kedvéért. Nyugodtan mehet bele a héja, sőt a magház is, és egyszerűen húsdarálóval daráld le, vagy reszeld le, azután öntsd fel vízzel. Amikor forr, hab képződik a tetején, látszik, hogy pezseg, mint mikor az élesztő is erjedésnek indul. Sőt nagyon ne tedd tele az üveget, és egy tálat tegyél alá, ha mégis kijönne az üvegből amikor forr, ne tegyen semmiben kárt a lé. Meg fogod ismerni a forrás kezdetét. Én szoktam egy kis számomra jó ízű almaecetet hozzáadni, aminek szinte teljesen átveszi az ízét. Fontos, hogy erjesztett legyen az az almaecet is. Remélem megkönnyítettem a dolgod. Sok sikert!Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-31962452004395167502017-08-10T12:20:05.434+02:002017-08-10T12:20:05.434+02:00Szia! A kepek alapjan darabolva van az alma a leir...Szia! A kepek alapjan darabolva van az alma a leiras alapjan meg pepesitve. Van esetleg kep arrol hogy milyen lesz amikor az uvegbe kerul es amikor elkezd forrani?Emesehttps://www.blogger.com/profile/12742159275944698243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-8007464711356216362017-08-10T11:31:23.526+02:002017-08-10T11:31:23.526+02:00Szia! A kepeken gerezdelve van nem daralva ahogy a...Szia! A kepeken gerezdelve van nem daralva ahogy a leirasban. Van esetleg keped arrol hogy hogy nez ki az ami forrasnak indul? Hejat iz beledaraljam? Elore is kosziEmesehttps://www.blogger.com/profile/12742159275944698243noreply@blogger.com