tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post3606290686315509724..comments2024-03-28T23:11:15.476+01:00Comments on Egy kanál cukor: Habcsókos krémesZsókahttp://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-62659082570598726402013-12-22T16:51:17.899+01:002013-12-22T16:51:17.899+01:00Én meg csak most jöttem haza, de máris. A tésztát ...Én meg csak most jöttem haza, de máris. A tésztát kinyújtod, és tepsibe teszed, megkened lekvárral. Be a sütőbe 15 perc, majd kiveszed, és rákened a hab felét, vissza a sütőbe. A másik lapnál ugyan az a feladat, amikor mind a két habcsókos lapot megsütötted, akkor a kihűlt krémmel megkened, és egymás tetejére teszed. Másnap a legfinomabb. Remélem nagyon nem késtem a válasszal. Sok sikert, és jó étvágyat hozzá!Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-58581253859347228372013-12-22T16:47:36.940+01:002013-12-22T16:47:36.940+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-88275824240161900102013-12-22T07:17:13.301+01:002013-12-22T07:17:13.301+01:00Szia! Nekem még korán van, de mit mikor kell kenni...Szia! Nekem még korán van, de mit mikor kell kenni a tésztára? Először megsütöd a tésztát, és melyik habot teszed rá?kerti tippekhttps://www.blogger.com/profile/01287369074714764681noreply@blogger.com