tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post1222020779549678904..comments2023-11-29T18:51:43.903+01:00Comments on Egy kanál cukor: Madre kovász készítésZsókahttp://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-48409760057200509462023-08-29T13:39:10.285+02:002023-08-29T13:39:10.285+02:00Amikor sütsz, a kovászból hagyj kb 10 dkg-os menny...Amikor sütsz, a kovászból hagyj kb 10 dkg-os mennyiséget, amit megetetsz, naponta vagy kétnaponta. És már lesz is kovászod a következő sütéshez. Remélem segítettem. Jó sütést,és sok sikertZsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-24564410898764304062023-08-29T11:12:51.797+02:002023-08-29T11:12:51.797+02:00Kedves Zsóka!
Ma én is megpróbálom ezt a kovász d...Kedves Zsóka! <br />Ma én is megpróbálom ezt a kovász dolgot. 3 éve eszünk házi kenyeret, eddig bolti élesztővel dolgoztam, de a férjem èl hal a kovászos kenyérért….hát legyen. <br />Viszont van pár kérdésem. Kb 4 naponta sütök. Hogyan kivitelezhető ez? Annyi kovászt kéne tartanom, hogy mindig a megfelelő napon készen álljon egy a sütésre?… Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-11982349995312960292023-06-16T08:05:09.182+02:002023-06-16T08:05:09.182+02:00Nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült. Én még m...Nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült. Én még mindig az első kovászomat használom. Sokszor hetekig nem etetem mert nem sütök vele. Viszont 2 nap etetéstől újra éled, és ismét aktívvá válik. Próbáld újra. Esetleg a hűtő felső részébe tedd, ott nincs olyan hideg. Vagy keress egy hűvösebb helyet a házban. Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-54536329909592304592023-06-16T07:14:02.610+02:002023-06-16T07:14:02.610+02:00Sajnos nekem nem sikerült. Kaptam egy ragadós nehe...Sajnos nekem nem sikerült. Kaptam egy ragadós nehezen kezelhető valamit ami a végére nem kel meg. Nálam ott romlott el a <br /> dolog , amikor hűtőbe kellett tenni. Onnantól kezdve soha többé nem emelkedett meg. Szóval a hütő szerintem nagy butaság ebben a receptben. Elkezdem előlről, de a hűtözést tuti kihagyom. Vagy keresek egy másik receptet, mert ez nem vált be. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-19271616789888913402022-11-19T21:40:58.151+01:002022-11-19T21:40:58.151+01:00Én sokszor továbbadom a kovászt etetés idején. De ...Én sokszor továbbadom a kovászt etetés idején. De szívesen teszem még a palacsintába, vagy a fánk tésztájába is. De akkor csipet élesztővel megtámogatom<br />Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-24757765897328660992022-11-18T13:16:20.348+01:002022-11-18T13:16:20.348+01:00Régóta szemezek ezzel a technikával, nagyon tetszi...Régóta szemezek ezzel a technikával, nagyon tetszik is, egyetlen fenntartásom van, zavar, hogy ennyi alkalommal kell kidobnom a maradékot. van valakinek ötlete, hogy mire lehetne lehasználni. Valahol olvastam, hogy palacsintába, nokedlibe, stb. Ezt azért nem tenném egy 10 napja érlelődő kovásszal. Ha használtátok, mire használtátok a maradékot. <br /><br />Vandahttps://www.blogger.com/profile/02665443660319395797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-50150051753856921692022-06-05T17:17:23.911+02:002022-06-05T17:17:23.911+02:00Örülök hogy tetszik. A kenyér fantasztikusan ízlet...Örülök hogy tetszik. A kenyér fantasztikusan ízletes vele készítve. Zsókahttps://www.blogger.com/profile/04283653247109261800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-80236095159542728442022-06-03T20:15:45.298+02:002022-06-03T20:15:45.298+02:00Nagyon jó ez a leírás én is most inditottam kovász...Nagyon jó ez a leírás én is most inditottam kovászt nagyon szépen dolgozik nincs meg hűtoben. Máskor is inditottam már kovászt de a kenyér nem sikerült ezért mar 2 éve nem csinaltam kovaszszal csak élesztővel de most megpróbálom. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-2030801533337878652022-03-08T18:12:28.274+01:002022-03-08T18:12:28.274+01:00Meddig, és hol tartható el ha kész a madre kovász,...Meddig, és hol tartható el ha kész a madre kovász, hogy kell eltenni, etetniAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10855152030361359897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-10297331098818353442019-09-18T13:13:12.523+02:002019-09-18T13:13:12.523+02:00Köszönöm szépen. Kezdő kovászoló vagyok, de ezt é...Köszönöm szépen. Kezdő kovászoló vagyok, de ezt én is megpróbálom.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10052743782672381589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4826234093092069396.post-70043437416492028692018-10-12T21:35:21.345+02:002018-10-12T21:35:21.345+02:00Köszönöm ezt a részletes leirást, talán ezzel rece...Köszönöm ezt a részletes leirást, talán ezzel recepttel megtudom én is csinálniAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06390262531114983640noreply@blogger.com